Massagen og behandlingen er nøje tilpasset dine specielle behov og kan indeholde følgende typer:

Bindevævsmassage:
En massage mellem hud og muskler.

Ved bindevævsmassage lave behandler korte og lange strøg på klientens hud i bestemte retninger(meridianer) og i en bestemt rækkefølge.

Cupping:

Også kaldet vakuumterapi er en meget gammel og effektiv behandlingsform. Behandling har en utrolig positiv virkning på lymfesystem og blodcirculation i kroppen

Hypnose/hypnoterapi:

Er en bevidsthedstilstand mellem sovende og vågen. I denne afslappede tilstand er det muligt at skabe større balance og ro i både krop og sind.

Fysiurgisk massage:

Der arbejdes både i dybden med væv, muskulatur og triggerpunkts stimulering. Det er bevægapparatet der er i fokus, således at kroppen kan fungerer optimalt.

Meridian Massage:

Er en meget gammelt kinesisk behandlingsform, der bygger på akupunturens grundprincipper som arbejder med meridianer(kroppens energibander).

Ved tryk og massage kan der skabes balance mellem ying og yang.

Tui Na Massage:

Ligesom akupunktur er Tui Na en tusind år gammel behandlingsform. Massagen bygger på den samme traditionale kinesisk teori om krop, psyke og sundhed.

Gua Sha:

En behandlingsform hvor man med forskellige redskaber gentagne gange, skraber hen over hudens overflade både direkte (hvor der er smerter) og indirekte i form af andre lidelser.


Mennesker betyder mere end penge.

Udfra denne filosofi har jeg valgt at prissætte mine ydelser, så alle har mulighed for både behandling og velvære.

Priser

1 time: 200,-

2 timer: 300,-